Вороги обстріляли село на Донеччині – зруйнували шкільну котельню і пошкодили дитсадок

Вороги обстріляли село на Донеччині – зруйнували шкільну котельню і пошкодили дитсадок

Відео
Укрінформ
Російськи загарбники завдали авіаудару по селу Рубці на Донеччині, внаслідок чого зруйновано котельню у школі, пошкоджено будинки та дитсадок. Поблизу Світлодарська перебили газогін високого тиску.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Крім того, поблизу Світлодарська росіяни перебили газогін високого тиску.

«Щойно поблизу Світлодарська росіяни перебили газогін високого тиску. Як горить пошкоджений газогін, видно здалеку. Газовики невдовзі з'ясують, яким чином і як швидко вдасться його відновити. Незадовго до того російські війська завдали авіаудару по селу Рубці у Лиманській громаді. Зруйновано котельню у школі та кілька будинків, вибило вікна у дитсадку», - написав очільник області та опублікував відео, на якому видно, як сильно горить газопровід.

За його словами, сьогодні вдень внаслідок обстрілу було пошкоджено паркан одного будинку та вікно в господарчому приміщенні амбулаторії в Олександрополі.

Попри постійні обстріли, в області працюють ремонтні бригади.

«Ми повністю відновили електропостачання до Світлодарська, Новоселівки та Олександрополя. За винятком трьох вулиць на околицях, електрику повернули і до всього Новолуганського. Тривають роботи у Луганському. Без електрики та води залишається Миронівка, де поки що немає можливості розпочати ремонт», - заявив Кириленко.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-