Від ворожих обстрілів у Сєвєродонецьку загинула людина, у Рубіжному троє поранених

Від ворожих обстрілів у Сєвєродонецьку загинула людина, у Рубіжному троє поранених

Фото
Укрінформ
На Луганщині від обстрілів російського агресора наразі у Сєвєродонецьку ще одна людина загинула, а у Рубіжному - троє поранених.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Внаслідок обстрілу м. Рубіжне: Забіркине - виявлено та евакуйовано 1 пораненого; вул. Менделєєва - загорання на балконі та кухні, виявлено 2 поранених… Внаслідок обстрілу м. Сєвєродонецьк: виявлено 1 загиблого (вул. Курчатова, продуктовий магазин)», - написав очільник області.

Раніше він повідомляв, що вранці сьогодні, 10 березня, у Сєвєродонецьку через обстріли на вулиці Лисичанська у пошкодженому будинку загинула одна людина, дві були травмовані, ще чотирьох було поранено на вулицях Донецька, Лісова та вулиці Гагаріна.

Гайдай також повідомив, що у Сєвєродонецьку горять торговельні палатки на перехресті по вул. Курчатова та пр-к Гвардійській, недалеко горить квартира, зафіксовано обвал стіни сусідньої квартири. По вулиці Вілісова теж горить квартира, постраждалих немає, перебитий газовід. Через обстріли гасіння наразі неможливе.

Крім того, газовід перебито ворожими обстрілами по проспекту Гвардійському, додав голова ОВА.

Він нагадав, що через обстріли виникло загоряння на відкритому складі макулатури на Рубіжанському картонно-тарному комбінаті по вулиці Менделєєва у місті Рубіжне.

Від обстрілів агресора у Сєвєродонецьку ще одна людина загинула, у Рубіжному троє поранених

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-