Закарпатський легіон розгромив підрозділ росармії, у солдатів - чеченські прізвища

Закарпатський легіон розгромив підрозділ росармії, у солдатів - чеченські прізвища

Фото
Укрінформ
У зоні бойових дій 128-ма бригада розгромила розвідувальний підрозділ росармії, більшість бійців мали чеченські прізвища.

Про це йдеться в повідомленні на офіційній Фейсбук-сторінці 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади "Закарпатський легіон",передає Укрінформ.

"У ході одного з останніх бойових зіткнень штурмовикам 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади протистояв розвідувальний підрозділ росармії. У результаті бою частина ворогів була знищена, а частина відступила," - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, на місці зіткнення наші бійці знайшли особисті речі та залишки амуніції росіян, серед яких шеврони «россия», наліпки «вооруженные силы россии», банківські картки сбербанка, посвідчення солдата, наліпка з прізвищем Курбанов А.Б., а також записи з прізвищами бійців та номерами виданої їм зброї. Деякі з речей пошкоджені вогнем.

Більшість бійців у відомості мають чеченські прізвища: Курбанов, Малачурбанов, Шарабуданов, Тугланов, Алсурпанов, Бекузаров, Магомедов.

Дев’яти бійцям для бою видали АКС (автомат Калашникова зі складаним прикладом, створений спеціально для повітряно-десантних військ), ще одному – АКМ (автомат Калашникова модернізований).

Однак, зазначають у 128-ій бригаді, ця зброя ворогу не допомогла.

Як раніше повідомлялося, Збройні Сили України продовжують успішно нищити техніку російських окупантів. Сьогодні в Чернігівській області ЗСУ знищили ворожий "Іскандер", на Київщині - ворожі танки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-