Нічні обстріли Чернігівщини: є загиблий та травмовані, горіли 10 будинків

Нічні обстріли Чернігівщини: є загиблий та травмовані, горіли 10 будинків

Укрінформ
Через нічні обстріли сіл на Чернігівщині загорілося 10 житлових будинків. Також ворог обстріляв одну із центральних вулиць Чернігова. Одна людина загинула, двоє - травмовані.

Про це у Фейсбуці повідомляє Чернігівська обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

"У ніч на 9 березня російські війська обстрілювали околиці окремих населених пунктів Старобілоуської територіальної громади Чернігівського району. За попередньою інформацією, сталися пожежі 10 житлових будинків. Інформація щодо постраждалих уточнюється. Також була обстріляна одна з центральних вулиць Чернігова", - йдеться у повідомленні.

За інформацією ГУ ДСНС в області, за минулу добу на Чернігівщині сталося 18 пожеж. Загинула 1 особа, 2 — травмовані.

Крім того, через бойові дії без електропостачання залишаються 102 населені пункти області. Відновлювальні роботи проводяться за можливості.

Як повідомляв Укрінформ, на Чернігівщині українські війська обстрілюють позиції російських загарбників на київській трасі.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Фото: Чернігівська ОВА, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-