Центр протидії дезінформації: у Бердянську поширюють листівки щодо приєднання України до рф

Центр протидії дезінформації: у Бердянську поширюють листівки щодо приєднання України до рф

Укрінформ
У Бердянську ворог почав поширювати листівки про необхідність приєднання України до складу рф.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

«Центр протидії дезінформації при РНБО України повідомляє: російські пропагандисти продовжують спроби посіяти паніку серед населення українських міст. У Бердянську окупанти поширюють листівки, основним наративом яких є необхідність приєднання України до складу Росії. У тексті таких листівок йдеться про нібито боротьбу РФ проти нацистських угруповань, зокрема полку «Азов». Все зазначене цинічно подається ворогом як безальтернативний варіант розвитку подій», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, іншим проявом недолугості роботи російських пропагандистів є агітаційні радіовключення в Маріуполі. Тут ворог фактично погрожує населенню міста, зазначаючи, що єдиною можливістю вижити є припинення опору, здача зброї та вихід з міста «гуманітарними коридорами», створеними РФ.

Центр протидії дезінформації відзначає, що агітаційні методи їх пропаганди зразка 1940-х років просто не діють на громадян, адже всі знають, за що борються українці.

Як повідомляв Укрінформ, 7 березня Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони закликає громадян повідомляти про канали та чати у Телеграмі, які використовують символ «Z» у назві (у різних варіаціях).

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-