На Харківщині внаслідок авіаудару загинули двоє людей

На Харківщині внаслідок авіаудару загинули двоє людей

Фото
Укрінформ
Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про загибель двох людей, зокрема дитини 2015 року народження, від ворожого авіаудару у Харківській області. 

Як передає Укрінформ, про це йдеться в офіційному повідомленні пресслужби ДСНС.

"О 19:05 у селі Дінець Чугуївського району під час авіаудару сталося потрапляння снаряду в житловий будинок, внаслідок чого загинуло 2 особи (з них 1 дитина 2015 р.н.)", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що також підрозділами Державної служби з надзвичайних ситуацій з під завалів врятовано 1 особу. 

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-