Арестович спростував, що росіяни захопили місто Ізюм: Там зараз ідуть бої

Арестович спростував, що росіяни захопили місто Ізюм: Там зараз ідуть бої

Відео
Укрінформ
Повідомлення про ймовірне захоплення міста Ізюм Харківської області російською армією не відповідає дійсності.

Про це позаштатний радник керівника Офісу Президента України Олексій Арестович повідомив під час брифінгу, передає кореспондент Укрінформу.

"Повідомлення про те, що ворог нібито захопив місто Ізюм, не відповідає дійсності. Там зараз тривають бої. Збройні Сили України наносять ураження противнику", – сказав він.

7 березня заступник міського голови Ізюма Володимир Мацокін повідомив, що центр мирного міста на Харківщині через обстріли російських загарбників перетворився на суцільну руїну: знищено будівлі залізничного і автовокзалу, суду, коледжу, поліції, магазинів тощо.

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-