На Охтирку ворог здійснив два авіанальоти - знищений центр міста та комунікації

На Охтирку ворог здійснив два авіанальоти - знищений центр міста та комунікації

Відео
Укрінформ
Унаслідок нічних російських ворожих авіанальотів в Охтирці на Сумщині повністю знищено центр міста, зруйновано головні комунікації.

Про це в ранковому зверненні на Фейсбуці сказав міський голова Охтирки Павло Кузьменко, передає Укрінформ.

“Сьогодні вночі двічі були авіанальоти на Охтирку, двічі були бомбардування — тяжкими і легкими авіабомбами. За мною — виконавчий комітет, біля якого я завжди до вас звертаюся, він зруйнований повністю. Ну, найголовніше — люди всі живі. Переді мною — універмаг, теж зруйнований. Центр міста зруйнований повністю. Багато людей поранені, декількох не можемо знайти. Також було бомбардування району Дачний. Пошкоджено багато комунікацій міста: повністю зруйнована каналізація, водогін, електромережі, важкі бомби падали на ТЕЦ, вона зруйнована”, - сказав мер Охтирки.

Він додав, що електроенергії залишається небагато і закликав використовувати її економно. "Будемо прибирати. Бережіть себе, ворог переходить у стан агонії", - сказав міський голова.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ ыз використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-