Пожежу на нафтобазі в Житомирі локалізували, у Черняхові горять два напівпорожні резервуари

Пожежу на нафтобазі в Житомирі локалізували, у Черняхові горять два напівпорожні резервуари

Відео
Укрінформ
Пожежу на нафтобазі в Житомирі, спричинену російським авіаударом, станом на 21:30 локалізовано; на нафтобазі в Черняхові горять два напівпорожні резервуари.

Про це повідмляє в Телеграмі пресцентр ДСНС України, передає Укрінформ.

"Станом на 21:30 у м. Житомир пожежу локалізовано. Триває гасіння двох резервуарів ємністю по 10 тис. м. куб. Всього на території нафтобази 9 резервуарів. Підрозділи ДСНС готуються до пінної атаки. Попередньо жертв та постраждалих немає. До гасіння залучено 30 осіб та 7 од. техніки ДСНС", – йдеться у повідомленні.

Крім того, інформують, що в смт Черняхів горять два напівпорожні резервуари ємністю по 2 тис. м. куб. Всього на території нафтобази 17 резервуарів. Відстань до житлових будинків близько 500-600 м. Попередньо жертв та постраждалих немає. До гасіння залучено 24 особи та 5 од. техніки ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, пожежі на двох нафтобазах Житомирщини розпочалися близько 20:20 внаслідок двох авіаударів.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти росії до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-