Армії рф дали вказівку розстрілювати цивільних в Україні - СБУ

Армії рф дали вказівку розстрілювати цивільних в Україні - СБУ

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила відео з російським полоненим, який заявив, що армія рф має пряму вказівку розстрілювати цивільних громадян в Україні. 

Як передає Укрінформ, про це поінформувала пресслужба СБУ у Телеграмі.

«Армія рф має пряму вказівку розстрілювати цивільних громадян в Україні. Такий же карт-бланш на розстріл даний щодо російських військових, які відмовляться вбивати жінок і дітей. Про це на відео СБУ говорить один із російських загарбників, якого підстрелили свої», - поінформували у відомстві.

Зазначається, що в перший же день війни колона цього загарбника отримала наказ оточити Харків, і що всіх цивільних, хто намагався виїхати, розстрілювали.

«Та коли на місце під’їхали українські силовики, і зав’язався бій, двоє росіян рушили на допомогу пораненій жінці. Їхні ж колеги не оцінили такий прояв гуманності і відкрили вогонь по своїх. Убили жінку та офіцера, а солдата на відео – поранили в ноги. І він залишився в живих, бо його вивезла дочка вбитої українки», - поінформували у спецслужбі.

У СБУ зазначили, що наразі цей чоловік - важливий свідок звірств загарбників, які документуються слідчими СБУ і будуть передані в суд.

«Розплата за війну в Україні неминуча! І такою ж неминучою є наша перемога! Слава Україні», - додали у СБУ.

З 24 лютого в Україні триває війна з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-