Війська рф здійснюють перегрупування для подальшого наступу в бік Запоріжжя

Війська рф здійснюють перегрупування для подальшого наступу в бік Запоріжжя

Укрінформ
Російські війська здійснюють перегрупування військ для подальшого наступу в напрямку Запоріжжя.

Про це з посиланням на Генштаб ЗСУ повідомляється у Телеграмі голови Запорізької ОВА Олександра Старуха, передає Укрінформ.

"На Донецькому напрямку противник силами до семи БТГр продовжує наступальні дії у напрямках міст Дніпро та Запоріжжя, з метою виходу на адміністративні кордони Донецької області. Попри великі втрати, просувається у напрямку Волновахи", – йдеться у дописі.

За даними військових, на Таврійському напрямку загарбник силами до 17 БТГр (батальйонних тактичних груп) утримує рубежі в Херсонській області. Основні зусилля зосереджує на напрямках: Миколаїв – до двох БТГр, Вознесенськ – до двох БТГр, Білгород-Дністровський – до БТГр, Запоріжжя – до чотирьох БТГр, Маріуполь – до трьох БТГр.

Також відомо, що ворог терміново відновлює злітно-посадкову смугу на аеродромі Мелітополь.

24 лютого президент рф путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан й оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-