У Лебедині внаслідок російських бомбардувань зруйновано електропідстанцію та АЗС

У Лебедині внаслідок російських бомбардувань зруйновано електропідстанцію та АЗС

Укрінформ
Внаслідок ворожих бомбардувань у Лебедині, що в Сумській області, зруйновано електропідстанцію, «Лебединський хлібзавод» та АЗС. 

Про це у Телеграмі повідомив керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький, передає Укрінформ.

"Внаслідок бомбардування Лебедина 5 березня зруйнована електропідстанція, підприємство «Лебединський хлібзавод», АЗС. Вибиті вікна у будинках. У місті лише частково відновлено електропостачання, в ряді населених пунктів Лебединської ОТГ воно відсутнє вже третю добу. У місті працюють аварійні бригади обленерго", - написав Живицький.

Він також повідомив, що у Краснопіллі немає мобільного зв’язку, а в Сумах 6-7 березня відбулися бойові зіткнення. Є загиблі. Також не під контролем України залишається Тростянець.

Як повідомлялось, постраждали від російських обстрілів й інші міста області. Зокрема, у Боромлі внаслідок артобстрілу пошкоджена інфраструктура, будинки та дитячий садок, зруйновані цивільні підприємства. 

У Великій Писарівці майже відсутнє електропостачання, знищені приватні будинки. Охтирка залишається без централізованого опалення через зруйновану ТЕЦ, а водопостачання та електропостачання є лише частково.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ. 

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію. Також наша країна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-