Росіяни позначають свою військову техніку нацистськими символами - СБУ

Росіяни позначають свою військову техніку нацистськими символами - СБУ

Укрінформ
Росіяни позначають свою військову техніку нацистськими символами.

Про це йдеться у повідомленні Служби безпеки України в Телеграмі.

Як зазначається, під час Другої світової війни у нацистському концентраційному таборі Заксенхаузен літерою «Z» була позначена будівля, де здійснювалися масові вбивства.

На цій «Станції «Z» розміщувався крематорій з чотирма печами, в якому нацисти спалювали тіла в’язнів.

У 1943 році там була також прибудована газова камера. Транспорт з людьми направляли безпосередньо до цієї споруди, минаючи реєстрацію в таборі.

“Чим надихалися російські окупанти, плануючи знищення України та мирного населення, – вже зрозуміло. Але і кінець нацистського режиму ми також пам’ятаємо. Окупантів чекає повний розгром і Гаазький трибунал!” - резюмували у спецслужбі.

24 лютого Росія оголосила війну Україні. Російські війська одночасно перетнули українські кордони з півночі, сходу та з Криму. Вони руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні Сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Російські війська планували провести операції із захоплення України з 20 лютого до 6 березня. Триває 12-а доба боротьби з російськими загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-