Обстріл військами РФ Рубіжного: одна людина загинула, четверо поранені

Обстріл військами РФ Рубіжного: одна людина загинула, четверо поранені

Укрінформ
У місті Рубіжне на Луганщині через обстріли російського агресора за минулу добу одна людина загинула, чотирьох поранено.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Вчорашній день не подарував довгоочікуваної тиші. В результаті обстрілів в Рубіжному одна людина загинула, чотирьох поранено», - написав очільник області.

Він зазначив, що 6 березня о 20:50 розпочався артобстріл міста Попасна та селища Комишуваха.

У Комишувасі горіла квартира, у Попасній після обстрілу було обрушення житлового будинку, врятовано з під завалів дві особи та евакуйовано до найближчого бомбосховища.

Також у Попасній після обстрілу загорілися будинки, було пробито газопровід, а потім о 23:30 Попасну знову накрило ворожими обстрілами.

Після обстрілу по вул. Миронівська, 10 на 5 поверсі 5-поверхового будинку були заблоковані люди, з-під завалів врятовано дві особи та евакуйовано до найближчого бомбосховища. Так само після обстрілу по вул. Клубна, 11 була заблокована людина, з-під завалів її було врятовано та евакуйовано до найближчого бомбосховища, уточнив Гайдай.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-