Кадирівці розстріляли працівників «Укрпошти» та переїхали їхнє авто танком

Кадирівці розстріляли працівників «Укрпошти» та переїхали їхнє авто танком

Оновлено
Укрінформ
У Запорізькій області російські військові обстріляли авто "Укрпошти" і переїхали його. Загинуло двоє співробітників пошти, які розвозили пенсії.

Про це Запорізька обласна військова адміністрація повідомляє в Телеграмі, передає Укрінформ.

“В суботу 5 березня, в Запорізькій області російські військові-кадирівці на танку обстріляли авто Укрпошти та переїхали автомобіль. На місці загинули чоловік та жінка”, - йдеться у дописі.

Відомо, що співробітники Укрпошти развозили пенсії та пошту за маршрутом, який проходить через населенні пункти Оріхово, Омельник, Єгорівка та Новоселівка. По дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка на зустріч цивільній машині віїхав танк.

“Водій автомобіля взяв трохи вправо, щоб пропустити військову техніку. У відповідь російські солдати здалеку відкрили вогонь по цивільному автомобілю, а потім наїхали на нього”, - додали в ОВА.

Наразі цей автомобіль стоїть на дорозі між населеними пунктами Єгорівка та Новоселівка. Співробітники Укрпошти спробували забрати загиблих колег, але прибувши на місце трагедії, вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з’являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя.

Розбита машина з тілами загиблих співробітників Укрпошти залишилася стояти у полі. У зв’язку з проведенням бойових дій на цій ділянці місцевості та пересуванням військової техніки окупантів, евакуація тіл загиблих на даний час неможлива.

Як раніше повідомлялось, у Запорізькій області тимчасово окуповано шість міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-