У бою з російськими загарбниками в Ірпені загинув актор і телеведучий Паша Лі

У бою з російськими загарбниками в Ірпені загинув актор і телеведучий Паша Лі

Укрінформ
Під час бою з російськими загарбниками в Ірпені загинув телеведучий каналу «Дом», актор кіно та дубляжу Павло Лі (Паша Лі), який з перших днів війни пішов воювати за Україну.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Національної спілки журналістів Сергій Томіленко, передає Укрінформ.

«Керівниця Платформи UATV/ДОМ Юлія Островська на запит НСЖУ підтверджує факт загибелі телеведучого каналу «Дом», актора кіно та дубляжу Павла Лі (Паша Лі). Він з перших днів війни пішов воювати за Україну і загинув в Ірпені, де наразі відбуваються запеклі бої з російськими окупантами», — зазначив Томіленко.

Він повідомив, що Паша Лі народився у Криму. Знімався у кіно та рекламі, був актором дубляжу, зокрема озвучував «Король Лев», «Рятувальники Малібу», «Хоббіт».

Як розповіла Островська в коментарі НСЖУ, з 31 січня стартував новий сезон — запустилась нова розважальна телепрограма «День вдома». За її словами, серед шести телеведучих Паша був найбільш радісним та сонячним.

Національна спілка журналістів України висловила щирі співчуття рідним та близьким Павла, додав Томіленко.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, житлові будинки. В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-