У Херсоні відновили енергопостачання

У Херсоні відновили енергопостачання

Укрінформ
Херсонобленерго відновило енергопостачання в місті, в мікрорайоні Таврійський повністю замінено пошкоджене обладнання трансформаторної підстанції.

Про це у Фейсбуці повідомила Херсонська міська рада, передає Укрінформ.

«Енергетики Херсонобленерго мужньо в надскладних умовах ліквідовують пошкодження та працюють над відновленням енергопостачання до будинків мешканців. м. Херсон», - зазначається у повідомленні.

Зокрема, в мікрорайоні Таврійський проведено повністю заміну пошкодженого обладнання трансформаторної підстанції, ТП працює, відновлено енергопостачання житлового масиву. Також відновлено роботу ліній від чотирьох трансформаторних підстанцій, напругою 0,4 кВ, заживлено споживачів вул. Вірьовчина та прилеглих вулиць. Продовжено відновлення енергопостачання будинків по вулиці Нафтовиків. Проведено роботи в мережах 0,4 кВ, відновлено постачання електроенергії по вулиці Робітнича, Лугова та прилеглих вулиць. Проводились аварійно-відновлювальні роботи в мережах 0,4 кВ, в мікрорайоні Забалка, споживачі з електроенергією.

Як повідомляв Укрінформ, 2 березня у Херсоні, де ворог обстрілював житлові квартали, загинули двоє цивільних, є постраждалі, багатьох людей врятували підрозділи ДСНС, які працювали під обстрілами. Були пошкоджені трансформатори та газопровід.

24 лютого президент РФ Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-