Третій раунд перемовин делегацій України і Росії відбудеться 7 березня - Арахамія

Третій раунд перемовин делегацій України і Росії відбудеться 7 березня - Арахамія

Укрінформ
Українська і російська делегації проведуть третій раунд перемовин у понеділок, 7 березня. 
Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці лідер фракції «Слуга народу» у Верховній Раді Давид Арахамія, який бере участь у переговорах.

«Третій раунд перемовин відбудеться у понеділок», - написав він.

Арахамія не повідомив про місце проведення переговорів і про те, які питання будуть пріоритетними для української делегації під час третього раунду.

Як повідомляв Укрінформ, другий раунд перемовин відбувся 3 березня у Біловезькій Пущі. На них було досягнуто домовленості лише щодо організації гуманітарних коридорів.

Перед зустріччю радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк називав пріоритетні для Києва питання: негайне припинення вогню, перемир’я, гуманітарні коридори для вивезення мирних жителів зі зруйнованих або постійно обстрілюваних сіл і міст.

Маріупольська міськрада 5 березня вдень повідомила, що евакуація мирного населення Маріуполя переноситься у зв'язку з ворожим обстрілом.

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко повідомив у суботу ввечері, що на Донеччині з Волновахи та навколишніх сіл вдалося евакуювати ще близько 400 жителів.

Раніше Кириленко повідомляв, що на Донеччині з Волновахи та Волноваського району, згідно з оприлюдненим списком, станом на 4 березня на 20.00, евакуювали 1464 мирних жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-