Ворожий снаряд пошкодив колію у напрямку Ірпеня

Ворожий снаряд пошкодив колію у напрямку Ірпеня

Фото
Укрінформ
Влучання ворожого снаряда пошкодило колію у напрямку Ірпеня.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця" у Телеграмі.

Зазначається, що зафіксовано сходження двох порожніх вагонів, що подавалися на евакуаційний рейс у складі 5-вагонного поїзда.

"Евакуаційний рейс із Ірпеня відбудеться іншими оперативно поданими вагонами Укрзалізниці з найближчої можливої точки", – наголошують в Укрзалізниці.

Решта евакуаційних рейсів прямують за графіком, загальне число врятованих становить 1,26 млн осіб.

Як повідомляє Телеграм-канал "Верховна Рада", всіх людей, які чекали на евакуацію із залізничного вокзалу Ірпеня, просять терміново перейти до Новоірпінської траси (с.Романівка): там буде здійснена евакуація автобусами до Києва.

"Нагадуємо, відбувається евакуація на київський залізничний вокзал дітей, жінок та людей похилого віку", – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-