Загарбники замкнули двері і не пустили владу Енергодара на робочі місця

Загарбники замкнули двері і не пустили владу Енергодара на робочі місця

Укрінформ
Представники міської влади Енергодара сьогодні вранці не змогли потрапити в приміщення міськради через те, що російські загарбники замкнули двері.

Про це повідомив у Телеграмі міський голова Енергодара Дмитро Орлов.

"8.00 міська влада у повному складі прийшла на роботу, але потрапити в будівлю мерії ми не змогли. Окупанти замкнули двері. Будемо організовувати інше місце для роботи, щоб забезпечити життєдіяльність Енергодара в умовах окупації. Попри все Енергодар був і лишається Україною. Навіть коли ми в ізоляції", - написав Орлов.

Він додав, що сьогодні і завтра в місті відбуватиметься вивезення сміття, зранку розпочаті роботи з підключення міста до тепла.

Як повідомлялося, в Енергодарі відсутнє опалення та постачання гарячої води у зв'язку з пошкодженням під час боїв теплотраси, що йде від ЗАЕС до міста. Тривають ремонтні роботи.

У ніч проти 4 березня російські війська обстріляли Запорізьку атомну електростанцію. Зафіксоване влучання у перший енергоблок, сталася пожежа в адміністративній будівлі.

Після важких боїв та обстрілів промислового майданчика з артилерійської зброї Запорізька АЕС захоплена військовими РФ. Оперативний персонал ЗАЕС контролює стан енергоблоків та забезпечує їх експлуатацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-