У Тростянці загарбники заблокували станцію екстреної допомоги і знищили авто ритуальної служби

У Тростянці загарбники заблокували станцію екстреної допомоги і знищили авто ритуальної служби

Укрінформ
Тростянець залишається місцем гуманітарної катастрофи; загарбники заблокували станцію екстреної допомоги і розстріляли авто ритуальної служби.

Про це сказав у відеозверненні у Телеграмі керівник Сумської ОВА Дмитро Живицький, повідомляє Укрінформ.

“У Тростянці заблоковано станцію швидкої допомоги, випускають автомобілі тільки на виклики до маленьких дітей або пологи. Якщо це якийсь невідкладний стан у дорослих, то принципово не виїжджають, залякують працівників станції екстреної допомоги, не випускають і продовжують здійснювати геноцид українського народу.

Хотіли окупанти забрати машини ритуальних служб, але не змогли їх завести і тому просто розстріляли, знищили. Тому є проблема з нормальним похованням мешканців, яких було по-звірячому застрелено на вулицях Тростянця”, - сказав керівник ОВА.

Як повідомлялося, сьогодні на Сумщині відновлюють електро-, тепло- та водопостачання після бомбардування. У Сумах подачу електроенергії частково відновлено, а Лебедин і Охтирка досі залишаються без електрики.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-