Військовий психолог - Заходу: Якщо не закриєте нам небо, воно закриється для всієї планети

Військовий психолог - Заходу: Якщо не закриєте нам небо, воно закриється для всієї планети

Укрінформ
Західний світ, який десятиліттями боровся за обмеження ядерної енергетики, за екологію і чистоту довкілля, має всі шанси зараз стати об’єктом радіоактивного ураження в планетарному масштабі через параноїдний психоз Путіна.

Як передає Укрінформ, про це написав у Фейсбуці соціальний і військовий психолог Олег Покальчук, звертаючись до громадян західних держав.

Він зазначив, що від моменту захоплення російськими військами Чорнобильського радіоактивного могильники ядерних відходів і танкового обстрілу, підпалу та захоплення Запорізької атомної електростанції в зоні бойових дій опинився весь світ.

«Якщо ви не закриєте нам небо, воно закриється для всієї планети <...> Поки що статус західного світу - це статус заручника і жертви. Двадцять років Путін дресирував політиків ваших країн з допомогою ядерного шантажу і дешевих нафти і газу. І ці люди переконували вас, що Грузія і Україна - це другорядні країни. Їхня доля не торкне вас особисто, якою б трагічною вона не була. І от цей час настав для вас особисто», - Покальчук.

За його словами, війна в Україні від моменту захоплення ядерних об’єктів людьми, з дитинства позбавленими совісті, інтелекту і критичного мислення, перетворилася на Третю світову війну, “Війну шостого покоління”, New Generation War.

«Ми попереджали про її можливість, про гітлерівську ментальність сучасної Росії. Але ви називали нас “радикалами” і носіями “мови ненависті”… Тепер ця війна сама йде до вас із власною мовою ненависті і думками ненависті, на яких вихована вся сучасна Росія. Кілька поколінь російських людей, які ненавидять вас просто тому, що ви є», - констатував соціальний і військовий психолог.

Звертаючись до громадян західних держав, він зауважив, що «ви не здатні зрозуміти, з ким ви маєте справу в особі Путіна».

«Путін - психічно хвора людина, і це більше не метафора, а очевидність для всіх фахівців. Мовою психіатрії це називається “параноїдний психоз”, кожен психіатр легко зауважить всі клінічні ознаки. В такому стані домінантною поведінкою є лише максимальна агресія до всього зовнішнього світу, тому що хворий вважає, що весь світ йому загрожує. І треба вдарити першим», - акцентував Покальчук.

Він наголосив, що Україна не підкориться Путіну ні за яких обставин.

«Тоді, якщо російським військам доведеться відступати, то їхній божевільний головнокомануючий підірве наші атомні станції. І якщо ви не закриєте нам небо зараз, воно впаде на ваші голови. Не кажіть потім, що ми вас не попереджали», - резюмував соціальний і військовий психолог.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 4 березня російські загарбницькі війська обстріляли Запорізьку атомну електростанцію. Зафіксоване влучання у перший енергоблок, сталася пожежа в адміністративній будівлі.

Станом на ранок 4 березня майданчик ЗАЕС захоплений російськими військами, прямий контакт із керівництвом станції втрачений. Радіаційний фон перебуває у межах природних значень.

Енергоатом оприлюднив звернення до світової спільноти із попередженням, що ці обстріли є "порушенням ядерної та радіаційної безпеки найбільшого в Європі ядерного об'єкта, що може призвести до тяжких та трагічних наслідків для всього світу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-