У Харкові за тиждень знищили понад 500 одиниць російської техніки

У Харкові за тиждень знищили понад 500 одиниць російської техніки

Фото
Укрінформ
У Харкові впродовж семи днів знищили понад 500 одиниць російської техніки.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Станом на 4 березня, сили оборони м.Харкова суттєво зміцнили свої позиції та наростили бойові спроможності. Наша армія знищила вже стільки техніки окупанта, що можна було б озброїти армії декількох країн. Харків’яни за сім днів бойових дій з Росією ліквідували більше 500 одиниць ворожої техніки», - йдеться у повідомленні.

За словами Синєгубова, ворог, розуміючи неможливість взяти місто, підступно завдає ракетні та бомбові удари великих висот за межами дії української протиповітряної оборони.

«Наступальний характер російських окупантів сповільнився. Прикордонники п'ятого прикордонного загону передовою групою спільно зі Збройними Силами України вийшли на лінію державного кордону України на Сумщині. Говорив із хлопцями з передової: готові гнати ворога і просять харків’ян ще трохи почекати. Вже і самі росіяни розуміють, що цю війну вони програли. Окупант незабаром будем за межами області», - додав очільник області.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого за вказівкою президента країни-агресора Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська дев'ятий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки. В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-