NOVUS відмовляється від співпраці з Coca-Cola через її рішення продовжити роботу в Росії

NOVUS відмовляється від співпраці з Coca-Cola через її рішення продовжити роботу в Росії

Укрінформ
Мережа супермаркетів NOVUS відмовляється від співпраці з компанією The Coca-Cola Company через її рішення продовжити роботу в Росії. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NOVUS у Фейсбуці.

"Наша мережа супермаркетів більше не співпрацює з компанією Coca-Cola, що продовжує роботу на території агресора! Відтепер у магазинах NOVUS ви не побачите жодного товару, що належить до бренду Coca-Cola. Його негайно прибирають з полиць усіх магазинів", - йдеться у повідомленні.

У мережі підкреслили, що придбання напоїв Rich, Schweppes, Sprite, Burn, BonAqua, Fanta, Monster, Fuzetea, Coca-Cola є спонсорською підтримкою компанії, що не засуджує дій загарбників на території України.

"Ми відмовляємось від всієї продукції, що належить до бренду. Представники можуть зв’язатися з нами і забрати геть всі свої товари, забруднені нелюдяність і байдужістю!" - заявили у NOVUS.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню і балістичних ракет.

Після цього ряд країн, в тому числі країни ЄС та США, почали вводити санкції проти російських компаній та приватних осіб. Крім того, великі міжнародні компанії почали згортати свою діяльність в Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-