Російський флот обстріляв уже п'ять цивільних суден – голова Одеської ОВА

Російський флот обстріляв уже п'ять цивільних суден – голова Одеської ОВА

Укрінформ
Від початку вторгнення РФ в Україну російські ВМС обстріляли 5 цивільних суден, одне з яких затонуло, на другому кілька днів триває пожежа.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Одеської ОВА Максим Марченко, передає Укрінформ.

"Від початку російського вторгнення в Україну, флот агресора обстріляв уже 5 цивільних суден, одне з яких повністю потопив, на іншому, з вантажем 600 т дизпального, кілька днів триває пожежа, яку не дають гасити загарбники", - зазначив Марченко.

Він також повідомив, що врятований екіпаж суховантажного судна HELT, яке затонуло після обстрілу російськими військами, доправили у порт Чорноморська. Всім шістьом чоловікам надана первинна медична допомога.

Голова ОВА зауважив, що рятувальна спецоперація проводилась попри погрози відкриття вогню з боку російських військових. Відомо, що судно HELT належить прибалтійській компанії та ходить під прапором Панами.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-