Визначили три найнебезпечніші напрямки наступу ворога під Києвом

Визначили три найнебезпечніші напрямки наступу ворога під Києвом

Укрінформ
Найнебезпечнішими напрямками наступу російських окупаційних військ в Київській області на сьогодні є Житомирська траса, Буча-Ірпінь-Гостомель та Вишгородський район.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

«Найнебезпечніші напрямки в Київській області це : Житомирська траса, Буча-Ірпінь-Гостомель, північна частина Вишгородського району», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 3 березня окупаційні війська, не досягнувши успіху майже на всіх напрямках, знову вдалися до нічних обстрілів житлових кварталів. Ракетно-бомбових ударів зазнали столиця та інші українські міста.

24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

38 країн звернулися зі спільним зверненням до Міжнародного кримінального суду (МКС) провести розслідування військових злочинів Росії в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-