У напрямку Одеси рухається десантна група російських кораблів - Генштаб

У напрямку Одеси рухається десантна група російських кораблів - Генштаб

Укрінформ
У напрямку Одеси з боку Кримського півострова рухається десантна група ЧФ РФ у супроводі трьох десантних кораблів і трьох ракетних катерів. В Одесі ворога готові зустріти вогнем підрозділи ЗСУ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Десантна група ворожого Чорноморського Флоту РФ рухається у складі чотирьох великих десантних кораблів (БДК) у супроводі трьох ракетних катерів у напрямку Одеси», - йдеться у повідомленні.

За даними голови Громадської ради при Одеській облдержадміністрації Сергія Братчука, ворога готові зустріти вогнем підрозділи Збройних Сил України.

«У Чорноморській операційній зоні ворог продовжує розгортання відповідної корабельної групи і готується до висадки морського десанту на узбережжі Одеси. Усі сили та засоби оборонного району ЗСУ готові до відсічі», - зазначив Братчук.

Варто зауважити, що 2 березня приступив до виконання службових обов’язків новопризначений голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко.

Полковник Марченко у 2015-2017 роках був командиром 24-го окремого штурмового батальйону «Айдар», а пізніше – командиром 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-