Від ракетного удару загарбників по судну біля порту Ольвія загинув громадянин Бангладеш

Від ракетного удару загарбників по судну біля порту Ольвія загинув громадянин Бангладеш

Укрінформ
Від ракетного удару по судну біля порту Ольвія загинув один член екіпажу.

Про це повідомляє Мінінфраструктури у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Щодо ракетного удару по судну біля порту Ольвія. За інформацією, наданою агентом судна ТОВ "Дельта Марітайм Едженсі", при атаці судна загинув один член екіпажу (громадян Бангладеш). На момент ураження він перебував на містку", - йдеться в повідомленні.

На місце було викликано швидку, поінформовано Службу безпеки України. Пожежу на судні загасили. Члени екіпажу залишилися на судні. Адміністрація порту Ольвія робить все можливе для надання допомоги екіпажу.

Ракетний удар по судну «BANGLAR SAMRIDDHU» (прапор Бангладеш) було здійснено сьогодні о 17:25 військово-морськими силами Росії.

24 лютого президент РФ Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-