Українські ССО звернулись до російських артилеристів: Полонених більше не буде

Українські ССО звернулись до російських артилеристів: Полонених більше не буде

Укрінформ
Після того, як російські артилеристи накрили українські мирні міста ракетами, вони стали мішенню номер один для українських Сил спеціальних операцій.

Як передає Укрінформ, про це у зверненні ССО до російських артилеристів у Фейсбуці.

«Після того, як ви накрили наші мирні міста, наших рідних, дітей, близьких - ви, хробаки, стали нашою мішенню номер один. Пояснюємо вам, Ваньки: ви ніби далеко і стріляєте по мішенях, які не бачите. Ви не бачите маленьких дітей, людей похилого віку, будинків, садочків, шкіл та лікарень - все це просто цілі... А тепер дивіться, хробаки: ви не бачите своїх цілей і вам нібито легше. Але повірте: вам, покидьки, легше ніколи не буде. Інформацію про вас вже маємо... Відтепер полонених російських артилеристів більше не буде. Ні милосердя, ні, "будь ласка, не вбивай, я здаюся", не пройде», - йдеться у зверненні.

Як пообіцяли у ССО, кожен розрахунок, - командир, водій, зарядник - будуть знищені.

«Подзвони мамі востаннє. Скажи, що скоро помреш, шакал. Ми не смерть, ми гірші!», - йдеться у зверненні до російських артилеристів.

Як повідомляв Укрінформ, за даними начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, російські війська обстріляли Авдіївку з реактивної системи залпового вогню «Смерч».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-