Держспецзв'язку: Інформація щодо прослуховування військами РФ розмов українців - фейк

Держспецзв'язку: Інформація щодо прослуховування військами РФ розмов українців - фейк

Укрінформ
У Державній службі спеціального зв’язку та захисту інформації спростували черговий фейк про начебто встановлення військами Російської Федерації антени для прослуховування розмов українців телефоном.

Як передає Укрінформ про це Держспецзв'язку повідомляє у Телеграмі.

"У мережі почала ширитися інформація про встановлення ворожими військами антени для прослуховування розмов українців телефоном. Ця інформація не відповідає дійсності. Наразі жодного підтвердження щодо встановлення такого обладнання й можливості прослуховування наших розмов немає", - йдеться у повідомленні.

Підкреслюється, що ворог намагається залякати, посіяти паніку й, що найголовніше, примусити мовчати українців.

“Адже саме завдяки інформуванню з боку населення було знищено значну кількість військової техніки та живої сили армії окупанта. Зараз не час мовчати. Спільними зусиллями ми маємо зробити все для максимального знищення ворога”, - підкреслили у службі.

У Держспецзв'язку нагадали, що повідомляти про переміщення окупаційних військ, місця концентрації їхньої техніки потрібно на чатбот СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, Генеральний штаб Збройних сил України поінформував, що Російська Федерація почала створення фейкових сторінок українських бойових частин.№

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-