Мер Херсона звернувся до ЗМІ: Допоможіть отримати зелений коридор

Мер Херсона звернувся до ЗМІ: Допоможіть отримати зелений коридор

Укрінформ
Міський голова Херсона звернувся до ЗМІ з проханням у сприянні для отримання зеленого коридору, аби була можливість вивезти поранених та вбитих, завезти до міста медикаменти та продукти харчування.

Про це міський голова Ігор Колихаєв написав у Фейсбуці.

«До уваги всіх ЗМІ – херсонських, обласних, всеукраїнських, світових! Усіх журналістів, які мене знають, котрі люблять Херсон, вболівають за його долю, прошу скористатися силою своєї четвертої влади та допомогти нам отримати «зелений коридор» для вивезення поранених та вбитих, провезення до міста медикаментів та продуктів харчування. Без цього місто загине!», - написав він.

Колихаєв розраховує на дружню участь журналістів та їх зв'язки не лише з українськими, а й зі світовими політиками. Він просить допомогти Херсону отримати можливість врятувати своїх жителів від гуманітарної катастрофи, що насувається.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні, де у вівторок проходили вуличні бої та де російський ворог обстрілює житлові квартали, - гуманітарна катастрофа, є пожежі, на які не можуть виїхати рятувальники через обстріл, є випадки мародерства, у місті не можуть зібрати тіла загиблих внаслідок бойових дій.

Водночас російські військові займаються мародерством – грабують магазини та аптеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-