Мер Чернігова: Треба готуватися до вуличних боїв - іншого вибору немає

Мер Чернігова: Треба готуватися до вуличних боїв - іншого вибору немає

Укрінформ
Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко закликав чернігівців готуватися до можливих вуличних боїв.

Про це передає Укрінформ з посиланням на Фейсбук пресслужби Чернігівської міської ради.

"Нам треба готуватися до вуличних боїв. У нас нема іншого вибору, ми боремося за свою рідну землю. Готуємося до того, що, можливо, буде вимкнено мобільний зв’язок", - сказав Атрошенко.

Він закликав усіх боєздатних чоловіків зорганізуватися на цілодобове чергування довкола свого будинку та встановлення зв’язку з бійцями тероборони на блокпостах, розташованих поблизу для координації подальших дій.

Атрошенко повідомив, що напередодні, 1 березня, ворог з обстрілами з "градів", танків, артилерії пробивався в Чернігів з трьох напрямків, та Збройні Сили України відбили цей напад.

Як повідомлялося, житлові мікрорайони у Чернігові ворог обстрілює вже не перший день. Збройним нападам піддавався також центр міста. Пошкоджено і знищено багато житлових будинків і будівель, зруйновано історичну пам’ятку, серед мирного населення є чимало травмованих.

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, адміністративні будівлі та житлові будинки в містах і селах. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: chernigiv-rada.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-