У Житомирі під час ракетного обстрілу загинули троє людей, 16 постраждали

У Житомирі під час ракетного обстрілу загинули троє людей, 16 постраждали

Фото
Укрінформ
У Житомирі під час нічного ракетного обстрілу, який здійснили російські загарбники, загинули троє людей та 16 отримали травми, серед яких 7 дітей.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГУ ДСНС у Житомирській області, передає Укрінформ.

«Після нічної атаки ворога є жертви серед цивільного населення: внаслідок вибухів 3 осіб загинуло та 16 осіб, серед яких 7 дітей, отримали травми та госпіталізовані до лікарень», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, 12 осіб врятували, серед них 6 дітей, які під час вибуху укривалися у підвальному приміщенні та були заблоковані.

Внаслідок вибуху зруйновано та пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у трьох виникли пожежі). Повністю зруйновані три одноповерхові магазини та 1 пошкоджено. Вибуховою хвилею знищені скло та вікна у різних корпусах міської лікарні №2.

Загоряння у приватних будинках ліквідовано. Аварійно-рятувальні роботи тривають. Наразі на місці події працюють 3 одиниці техніки ДСНС та 20 рятувальників.

Інформація оновлюється.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 2 березня російські загарбники обстріляли Житомир трьома ракетами.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-