У Житомирі внаслідок російського авіаудару пошкоджені 10 будинків, є жертви

У Житомирі внаслідок російського авіаудару пошкоджені 10 будинків, є жертви

Фото
Укрінформ
Внаслідок авіаудару в Житомирі пошкоджено 10 приватних житлових будинків та міську лікарню, наразі відомо про двох загиблих.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграміповідомляє ДСНС.

«1 березня близько 22:16 внаслідок авіаудару, попередньо, пошкоджено 10 приватних житлових будинків (у 3-х з них виникла пожежа) та пошкоджено вікна в будівлі міської лікарні. Попередньо загинуло дві особи, травмовано три. В завалах пошкоджених приватних житлових будинках, ймовірно, перебувають люди», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на ліквідацію наслідків обстрілів від ДСНС залучено 95 осіб та 14 од. техніки.

Як повідомляв Укрінформ, російська армія здійснила авіаудари по цивільній інфраструктурі у Запорізькій області.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-