Один з ударів загарбників по Житомиру пошкодив пологовий будинок, де були мами з дітьми

Один з ударів загарбників по Житомиру пошкодив пологовий будинок, де були мами з дітьми

Відео
Укрінформ
У пологовому будинку в Житомирі внаслідок бомбового удару армії Російської Федерації повибивало вікна в палатах та понівечіло двері. Породіль і грудничків евакуювали у підвал.

Про це повідомляє Телеграм-канал Житомир 24, передає Укрінформ.

«Внаслідок обстрілу постраждав пологовий будинок на Богунії. Породіль та грудничків евакуювали у підвал», - ідеться у повідомленні.

Раніше міський голова Житомира Сергій Сухомлин заявив, що у Житомирі російські бомби влучили у житловий будинок та лікарню. Кількість потерпілих уточнюється. За словами міського голови, на місці працює ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, Внаслідок авіаудару в Житомирі пошкоджено 10 приватних житлових будинків та міську лікарню, наразі відомо про 2 загиблих.

2 березня російська армія здійснила авіаудари по цивільній інфраструктурі у Запорізькій області.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію. Збройні сили України за підтримки всього народу мужньо протистоять агресії.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі. Прокурор Міжнародного кримінального суду Карім Хан ініціював початок розслідування ситуації в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-