Росія завдає авіаударів по цивільній інфраструктурі Запорізької області

Росія завдає авіаударів по цивільній інфраструктурі Запорізької області

Укрінформ
Російська армія здійснює авіаударів по цивільній інфраструктурі у Запорізькій області.

Про це повідомляється на Телеграм-каналі Запорізької обласної військової адміністрації, яка посилається на інформацію ЗСУ, передає Укрінформ.

"Ворог здійснює авіаудари по позиціях підрозділів угруповання військ “Південь” та по об’єктах цивільної інфраструктури Запорізької області. Протягом дня для ведення повітряної розвідки противник застосовував БПЛА (безпілотник) та здійснив наступ в напрямку населених пунктів Курашани, Василівка, Михайлівка та Шевченки", - йдеться у дописі.

Зазначається, що російські війська залишилися без системного підвезення пального та боєприпасів, однак здійснили два артобстріли по позиціях українських підрозділів, які обороняються в напрямку міст Мелітополь Запоріжжя, Бердянськ та Маріуполь.

Зазнавши опору від підрозділів угруповання військ “Південь”, ворог здійснив відхід, зазначили у пресслужбі.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські війська обстрілюють та руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-