Як розпізнати диверсантів — інструкції СБУ

Як розпізнати диверсантів — інструкції СБУ

Укрінформ
Служба безпеки України надала інструкції, як діяти, якщо побачили диверсантів.

Як передає Укрінформ, поради оприлюднені в Фейсбуці.

"Ознайомтесь та повідомте всім своїм контактам чергові короткі інструкції. Вони вкрай важливі, щоб ворожі окупанти не могли переміщатися вглиб українських територій. ЩО РОБИТИ, ЯКЩО ВИ ПОБАЧИЛИ ВОРОЖІ ДРГ АБО ДИВЕРСАНТІВ? Як і раніше: зберігаємо спокій, не віримо фейкам, допомагаємо затримувати окупантів!", - пише СБУ.

Так, в інструкціях вказується, на що саме звертати увагу, якщо ви побачили підозрілу людину, радять зафіксувати її прикмети, і не показувати їм свої документи, не підказувати дорогу, не надавати телефон для здійснення дзвінка.

Про підозрілих осіб, якщо вони відповідають зазначеним критеріям, необхідно усіма можливими способами повідомити СБУ. Водночас якщо поруч є представники Тероборони, ЗСУ чи правоохоронці, спробуйте затримати диверсантів, але лише в тому випадку, якщо ви впевнені у своїх силах та маєте чисельну перевагу.

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство оборони просить українців чинити максимальний спротив спробам російських окупантів поповнити вичерпані запаси палива, боєприпасів та продовольства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-