Мелітополь тимчасово окупований - мер

Мелітополь тимчасово окупований - мер

Укрінформ
Мелітополь не здався, Мелітополь тимчасово окуповано. 

Про це міський голова Мелітополя Іван Федоров заявив у прямому ефірі на сторінці у Фейсбук, повідомляє Укрінформ.

“Сьогодні гостро стоїть питання щодо видачі готівки у банкоматах та банках. На жаль, проблема є, займаємося вирішенням питань. Хотів би донести ключовий меседж до центральних відділень банків та відділень фінансових установ: “Мелітополь не здався, Мелітополь тимчасово окуповано. Тут живуть жителі України, у яких є потреби у готівці, щоб придбати продукти”, - підкреслив мер.

У прямий ефір він виходив з центру надання соціальної допомоги, який було організовано соцслужбами.

“Міський голова також зазначив, що від сьогодні у ЗМІ починають викладати фотографії тих, хто займався мародерством у міських магазинах. "Хто з метою особистого інтересу намагався збагатитися тим, що їм не потрібно, таким чином завдаючи шкоди як суспільству, так і майну наших підприємців", - зазначив Федоров.

У місті виникла проблема з доставкою молока для немовлят та молодих мам. Для того, щоб її вирішити, на території Мелітопольського молокозаводу, що у Новому Мелітополі, організовано продаж молока у необмеженій кількості, але після надання документів.

Як раніше повідомлялося, 24 лютого у Мелітополі на території військової бази пролунали вибухи. 26 лютого мер повідомив про те, що представники місцевої влади втратили контроль над адміністративними будівлями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-