Ракетні обстріли мирних міст є свідченням агонії російських військ – Резніков

Ракетні обстріли мирних міст є свідченням агонії російських військ – Резніков

Укрінформ
Варварський обстріл ракетами та РСЗО мирних міст є свідченням агонії російських військ, їхньої неспроможності воювати з озброєними українцями.

За цей воєнний злочин буде трибунал, заявив міністр оборони Олексій Резніков у зверненні, опублікованому на Фейсбуці, повідомляє Укрінформ.

«122 години опору. На п’яту добу інтервенції російські окупанти виявилися неспроможні приховувати, що в них починається агонія. Варварські обстріли ракетами та РСЗО мирних міст – це свідчення, що вони нездатні більше воювати з озброєними українцями. Тільки з мирними, як останні боягузи. Це воєнний злочин», - зазначив він.

Читайте також: Російський снаряд влучив у пологовий будинок на Київщині

Міністр підкреслив, що безпосередні виконавці та організатори цього злочину приречені решту свого існування носити тавро вбивць і ховатися, їх чекає трибунал.

Водночас Резніков переконаний, що буде справедливо, якщо спеціальний міжнародний трибунал буде створено у Харкові. Він нагадав, що саме у Харкові у 1943 році відбувся перший процес, внаслідок якого нацистів було засуджено за воєнні злочини.

«Тепер «Харківський трибунал» має винести вирок кремлівським послідовникам Гітлера, які вже його «перевершили», - сказав глава Міноборони.

Читайте також: За обстріл Харкова росіянами буде міжнародний трибунал - Президент

24 лютого за вказівкою президента Володимира Путіна Росія розпочала війну з Україною. Російські війська шостий день поспіль обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети поцілюють у житлові будинки. В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-