П'ять винищувачів, два «Буки», крилата ракета: у ЗСУ розповіли про втрати ворога за добу

П'ять винищувачів, два «Буки», крилата ракета: у ЗСУ розповіли про втрати ворога за добу

Укрінформ
Упродовж 28 лютого Повітряні сили України знищили 5 ворожих винищувачів, колони броньованої техніки, колону з пальним, зенітно-ракетний комплекс та крилату ракету.

Як передає Укрінформ, про це командування Повітряних сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

"Імперія зла перетнула усі межі, і це бачить весь світ! І, будьте певні, вона буде покарана за злочини перед людством! Особливо за знищені сьогодні житлові будинки у Броварах, Василькові, Білій Церкві та Токмаку, за обстріл Харкова "Смерчами", за школи та дитячі садочки, за вбитих та поранених мирних мешканців, дітей", - ідеться у повідомленні.

Зазначається, що Повітряні сили сьогодні уже покарали війська Російської Федерації, вони зазнали величезних утрат від ударів авіації, зенітних ракетних військ та безпілотників.

"Під час зухвалого авіанальоту окупантів на Васильків та Бровари українські льотчики-винищувачі перехопили та збили два російські літаки. Роботу українських винищувачів довершили зенітні ракетні дивізіони С-300, які уразили три літаки окупантів. Тож Повітряні сили збили п’ять винищувачів. За попередніми даними це Су-30 та Су-35", - зазначили в ВПС.

Поблизу Києва зенітний ракетний комплекс Бук М-1 збив крилату ракету та вертоліт ворога.

Українські штурмовики Су-25 працювали ланками та парами і завдали кількох ракетно-бомбових ударів по колонах бронетехніки та живій силі противника на Київщині та Житомирщині.

Успішно відпрацювала і бомбардувальна авіація. Су-24м Повітряних сил завдали щонайменше чотири нищівні бомбові удари по танкових колонах, колонах механізованої техніки, автоколоні із пально-мастильними матеріалами на Чернігівщині та поблизу Бердянська.

"Ну і традиційно, вчергове відзначаємо ювелірну роботу екіпажів Bayraktar TB2. Цього разу – три цілі – танк противника і два зенітні ракетні комплекси "Бук" окупантів", - додали в ВПС.

Як повідомляв Укрінформ, 28 лютого російські війська вчинили ракетний удар по містах Васильків і Біла Церква та селу Калинівка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-