У Харкові під час обстрілу постраждали понад 30 осіб, померла жінка

У Харкові під час обстрілу постраждали понад 30 осіб, померла жінка

Укрінформ
У Харкові внаслідок обстрілу з реактивної артилерії з пораненнями різної важкості госпіталізовано 15 військових і 16 цивільних, одна жінка померла.

Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради, передає Укрінформ.

"Після останнього обстрілу міста Харкова до лікарень надійшло 15 військових та 16 цивільних із пораненнями різного ступеня тяжкості. Одна жінка (цивільна) померла", - йдеться у повідомленні.

У мерії зауважили, що оскільки обстріл закінчився нещодавно, кількість поранених може змінитися. Про кількість загиблих буде повідомлено пізніше.

Усього за останню добу до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О. І. Мещанінова та міської клінічної багатопрофільної лікарні №25 доправлено 44 поранених, з них - 20 військових. З усіх доправлених померли двоє військових і п'ятеро цивільних.

Як повідомляв Укрінформ, у Харкові війська РФ завдали масованих ударів по житлових кварталах у районах Рогант та Олексіївка. За попередніми даними, загинули щонайменше троє людей. Також обстрілу зазнала Салтівка. Дані про жертви уточнюються.

За даними керівника Харківської ВЦА Олега Синєгубова, ворог не полишає спроб прорватися до Харкова, однак ЗСУ дають потужну відсіч.

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють і знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають у житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-