Росії слід готуватись до найгіршого від світової кіберспільноти - Центр протидії дезінформації

Росії слід готуватись до найгіршого від світової кіберспільноти - Центр протидії дезінформації

Укрінформ
Світова кіберспільнота згуртувалась навколо боротьби з Російською Федерацією. Наразі з ладу виведені десятки російських банків та ключових бізнес-організацій, зламано систему зв’язку ворожих військ.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Центру протидії дезінформації.

«Вся світова кіберспільнота згуртувалася навколо боротьби з нашим ворогом – Росією. З початку віроломної війни Росії проти України хакерські організації успішно завдають масованих ударів по електронній інфраструктурі ворога», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, наразі виведено з ладу десятки сайтів російських та білоруських органів державної влади, банків, пропагандистських ЗМІ та ключових бізнес-організацій; зламано низку російських пропагандистських телеканалів, ввімкнено на деяких із них гімн України; зламано систему зв’язку ворожих військ, тепер там періодично також лунає гімн України; зламано систему контролю газу «FORNOVOGAS» (нп Ногір, Північна Осетія), її переведено в ручний режим управління; зламано мережу управління залізничним транспортом Білорусі «БелЖД», її переведено в ручний режим, що сильно ускладнює логістику ворога.

Крім того, як заявила кіберорганізація Anonymous в особистому зверненні до Путіна, це - лише початок. І Росії слід готуватися до найгіршого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-