У Бердянську росіяни розстріляли чоловіка - не дав зателефонувати до РФ

У Бердянську росіяни розстріляли чоловіка - не дав зателефонувати до РФ

Укрінформ
У Бердянську, адміністративні будівлі якого захопили російські солдати, розстріляли місцевого мешканця. Чоловік відмовився давати окупантам телефон.

Про це повідомив у Телеграмі Запорізької ОДА представник Ради оборони Запорізької області Іван Ареф'єв, передає Укрінформ.

"Військовослужбовець армії РФ застрелив чоловіка за те, що він не дав йому мобільний телефон, щоб зателефонувати додому до РФ. Ось таким чином виконується так звана військова операція, метою якої є "захист українців, жертв знущань та геноциду", – йдеться у дописі.

Ареф’єв зазначив, що доказами мародерств та грабіжницьких дій є відео з камер магазинів, заправок, з камер місцевих мешканців. Вони всі є у відкритому доступі в соцмережах.

Раніше повідомлялося, що адміністративні будівлі Бердянська були захоплені 27 лютого. Місцева влада відмовилась працювати під контролем росіян.

В Раді оборони області також додали, що від початку збройної агресії від рук російських військових в Україні вже загинуло 16 дітей.

Як повідомляв Укрінформ, глава держави-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети влучають в житлові будинки українців.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-