Під Києвом ЗСУ й добровольці знищили пів сотні російських військових - є цінні трофеї

Під Києвом ЗСУ й добровольці знищили пів сотні російських військових - є цінні трофеї

Фото
Укрінформ
Головне управління розвідки Міністерства оборони спільно із Збройними силами України і добровольцями зупинили прорив у Київ російської батальйонно-тактичної групи, знищили близько 50 ворогів та захопили цінні трофеї.

Як передає Укрінформ, про це Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки повідомляє у Фейсбуці.

Знищені десятки окупантів, ворожа техніка

"Нова перемога України! Знищені десятки окупантів, ворожа техніка, захоплені трофеї. Українські захисники здобули ще одну перемогу над російськими окупантами! Стало відомо, що ГУР МО спільно з ЗСУ та добровольцями зупинив прорив російської БТГ та захопив цінні трофеї. Бій відбувся 27 лютого", - ідеться в повідомленні.

Батальйонно-тактична група ворога проривалася з північно-західного напрямку, ймовірно - для підсилення угрупування, що безрезультатно атакує столицю України. В результаті вдалих і злагоджених дій було знищено орієнтовно 50 росіян, захоплено важливу документацію та знищено ворожу техніку.

Опубліковані документи стануть черговим доказом величезного списку злочинів, які чинить Росія проти вільного народу України, наголосили у Центрі стратегічних комунікацій.

Як повідомляв Укрінформ, командувач Сухопутних військ ЗСУ - командувач оборони Києва генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що російські військові вночі знову намагалися прорвати оборону Києва, але всі ці спроби зазнали невдач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-