У Бердянськ заїхала військова техніка агресора, йде стрілянина - мерія

У Бердянськ заїхала військова техніка агресора, йде стрілянина - мерія

Укрінформ
На Запоріжжі у Бердянськ з боку села Азовське заїхала колона військової техніки агресора. У багатьох районах міста чути постріли.

Про це під час прямого ефіру на сторінці у Фейсбуці повідомив секретар Бердянської міськради Олександр Свідло, передає Укрінформ.

“У центрі міста з боку Азовського заїхала група військової техніки та проїхала вздовж усього Мелітопольського шосе, спускалася вниз, маневрувала близько 30 хвилин вулицями міста та виїхала на виїзд з боку Азовського. У нас є інформація, що озброєні люди з автоматами йдуть Пролетарським проспектом невеликими групами, бойова техніка заїхала в приватний сектор у нагірній частині на вулицю Дубініна”, - сказав він.

Чиновник також зазначив, що має факти того, що на котельню, яка живить військове містечко теплопостачанням, зайшли озброєні люди і попросили обслуговуючий персонал звільнити приміщення.

За інформацією Бердянської райдержадміністрації, у багатьох мікрорайонах стріляють.

У місті помічені російські ракетні комплекси "Бук".

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив початок вторгнення в Україну. У країні запроваджено військовий стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-