Переказати гроші для допомоги ЗСУ стало простіше

Переказати гроші для допомоги ЗСУ стало простіше

Укрінформ
Національний банк у співпраці з ПриватБанком додав спрощений спосіб переказу коштів на спеціальний рахунок для підтримки Збройних Сил України. 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресцентр НБУ.

“Тепер на сайті Національного банку доступний переказ коштів для допомоги армії з платіжної картки через сервіс ПриватБанку. Дякуємо команді державного ПриватБанку, а також кожному, хто готовий допомагати Українській Армії”, – сказав голова Правління НБУ Кирило Шевченко.

Підтримати Збройні Сили України можна, просто здійснивши переказ за допомогою платіжної картки будь-якого банку будь-якої країни світу, і кошти надійдуть на спеціальний рахунок Національного банку.

Також, як і раніше, можна переказати кошти через банківський рахунок за реквізитами: https://bank.gov.ua/ua/about/support-the-armed-forces

Раніше Національний банк на період дії воєнного стану спростив вимоги до перевірки джерел походження готівкових коштів у разі проведення банками фінансових операцій, спрямованих на підтримку Збройних Сил України, із зарахування коштів на рахунки ЗСУ та спеціальний рахунок, відкритий Нацбанком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-