Окупанти направляються в бік Старобільська – Гайдай

Окупанти направляються в бік Старобільська – Гайдай

Укрінформ
На Луганщині російські окупанти підуть в бік Старобільська, але українські військовослужбовці готові дати їм потужну відсіч.

Як передає Укрінформ, про це керівник Луганської військово-цивільної обласної адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Фейсбуці у своєму відеозверненні до населення.

«Зараз вони (російські війська – ред.) сформували велику групу в Шульгинці і зараз підуть в бік Старобільська. Тому я всіх мешканців Старобільська прошу - тримайтесь, будь ласка, і цей час проведіть в укриттях, у підвалах. Ми готові дати гарну потужну відсіч, підтягується все більше наших сил на Луганщину», - заявив очільник області.

Він запевнив, що наразі все, що потрібно військовим, Луганщина забезпечить - і продуктами, і пальним, і, якщо буде потреба, медикаментами.

«Тож тримаймося, все буде Україна!», - наголосив Гайдай.

Як передає Укрінформ, в Україні четверту добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-