У Харкові зупинили громадський транспорт через бойові дії

У Харкові зупинили громадський транспорт через бойові дії

Укрінформ
У Харкові 27 лютого зупинили громадський транспорт. Коментар щодо події кореспонденту Укрінформу надали в пресслужбі Харківської міської ради.

"Зранку 27 лютого весь громадський транспорт у місті зупинено через бойові дії", - зазначили у пресслужбі.

Тут наголосили, що громадянам небезпечно чекати транспорт на зупинках: бої продовжуються. 

"Щодо станцій метро, які працюють як укриття, то у зв'зку із складними воєнними обставинами наразі зачинені на вхід Олексіївська лінія та станції "Спортивна", "Холодна Гора" та "Індустріальна" Холодногірсько-Заводської лінії", - додали у пресслужбі.

Всі, хто були на станціях, в основному це жінки та діти, залишаються там. Інші станції метро працюють як укриття у відкритому режимі.

Як повідомляв Укрінформ, зранку 27 лютого легка техніка РФ прорвалася у Харків. Тоді ж голова Харківської ОДА Олег Синєгубов зазначив, що бої йдуть у центрі Харкова, і що українські військові знищують ворога.

Синєгубов назвав фейком заяви окупантів про затримання 302-го зенітного полку: жоден боєць Збройних сил України не склав зброю. Усі українські військові перебувають на своїх бойових позиціях, захищаючи Харківщину і знищуючи ворога.

26 лютого Синєгубов у відеозверненні зазначив, що російські війська продовжують жорстоке вторгнення у Харківську область. Попри заяви керівництва країни-агресора, ворог обстрілює житлові будинки, є жертви серед мирного населення. Всього за 2 доби російського вторгнення постраждали 82 особи: цивільних – 59 , військових – 23. Загинули – 11: військових – 4, цивільних – 7, уточнив він. 

В Україні четверту добу триває війна - 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. 

У країні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-