Семен Семенченко вийшов із СІЗО, йде воювати

Семен Семенченко вийшов із СІЗО, йде воювати

Укрінформ
Колишній народний депутат і екскомандир 2-го батальйону спецпризначення «Донбас» Семен Семенченко вийшов із СІЗО і планує написати заяву про вступ до лав оборони України.

Про це він написав у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Я на волі. Часу мало тому одразу до справи... Ми повинні знищувати ворога там, де стоїть його чобіт на нашій землі. Ворог має побігти. Найближчим часом я напишу заяву про вступ до лав сил оборони України”, - повідомив Семенченко .

Він закликав всіх відчайдушних українців вступати до штурмового загону, який буде організовано на базі однієї з військових частин.

Семенченко зазначив, що підрозділ, у якому він воюватиме, буде координуватися і підпорядковуватися Збройним силам України.

Водночас ЗМІ пишуть, що в умовах воєнного стану прокурор змінив запобіжний захід Семенченку.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки України 24 березня 2021 року заявила, що викрила і припинила діяльність воєнізованого збройного формування, так званої приватної військової компанії, діяльність якої була спрямована на підготовку до вчинення тяжких злочинів.

Суд обрав Семенченку запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-