МВС запустило сайт для родичів російських полонених і вбитих

МВС запустило сайт для родичів російських полонених і вбитих

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ запустило сайт “РФ200ищи своих”, на якому публікуватимуться відео полонених і документи загиблих російських військових.

Про це зазначив у своєму відеозверненні радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, передає Укрінформ.

“Ваша влада забрала у ваших родичів телефони, вони не мають можливості зв’язатися з вами і ви взагалі не знаєте, що з ними відбувається. У зв’язку з цим по ініціативі Міністерства внутрішніх справ було створено сайт “РФ.200ищи своих”. На цьому сайті ми викладаємо фото і відео загиблих, щоб ви могли їх ідентифікувати. Ми викладаємо документи загиблих і тих, хто потрапив до полону, є зворотній зв’язок”, - сказав він.

Денисенко також зазначив, що експертна служа МВС має великий досвід ідентифікації осіб у зоні проведення АТО і ООС і може надати громадянам РФ платну послугу в ідентифікації через ДНК загиблих військовослужбовців. Генетичну інформацію разом із заявами від родичів можна надсилати на електронну адресу Міністерства внутрішніх справ України.

За його словами, українська влада звернулася у російського організації “Червоний хрест”, щоб віддати тіла загиблих, але, на жаль, Росія не відповідає.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі.

Близько 4-ї години ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Зеленського про запровадження воєнного стану на всій території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-